Dün gece saat 22:00'da Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi'nde yaralama olayı meydana geldi.İddiaya göre; U.Ö. isimli esnaf iş yerinin kapısında otururken Eski Edirne Asfaltı Caddesi üzerinde seyreden bir otomobilden inen bir kişi elindeki pompalı tüfekle ateş etmeye başladı.

Bir anda neye uğradığını şaşıran esnaf, iş yerinin önündeki otomobilleri siper alarak kendini saldırıdan korumaya çalıştı. Elindeki pompalı tüfekletam yedi el ateş açan saldırgan, sonrasında koşarak cadde üzerinde bıraktığı aracına bindi ve olay yerinden kaçtı. Silahlı saldırı sonucu U.Ö. ve yanındaki bir kişi kurşunların hedefi oldu. Vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralanan iki kişi, kendi imkanlarıyla iş yeri önündeki araçlarına binerek hastaneye gittiler.


EMNİYET ARAŞTIRIYOR

Olay sonrası saldırının gerçekleştiği bölgeye çok sayıda ambulans ve polis sevk edildi. Silahlı saldırıda yaralanan 2 kişinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis saldırının gerçekleştiği alanı güvenlik şeridiyle kapattı. Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri eşliğinde olay yeri incelemesi yapıldı. Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra aracıyla olay yerinden kaçan saldırganı yakalamak için polis ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı.

KENT YAŞAM GAZETESİ

Editör: Haber Merkezi