Küçükçekmece Atakent Mahallesi’nde meydana gelen olayda ağaçlık alanda bulunan atıl vaziyetteki inşaata alkol almaya giden bir şahıs, asansör boşluğunda bir cesedi fark etti. Yapılan ihbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, asansör boşluğunda su birikmesi nedeniyle ceset üzerinde yapılacak inceleme sabah saatlerine kaldı.

İNCELEME SAATLER SONRA YAPILDI

Sabah saatlerinde de su çekilmeyince suyun boşaltılması için İSKİ'ye bilgi verildi. İddiaya göre İSKİ ekipleri, suyu boşaltacak yeterli ekipmanın olmadığını gerekçe göstererek olay yerinden ayrıldı. Daha sonra olay yerine savcı ile birlikte tekrar gelen inceleme ekipleri, çizmelerle suyun içine girerek saat 17.00 sıralarında ancak inceleme yapabildi.

3 AYDIR ORADAYMIŞ

Yapılan incelemelerin ardından üzerinden kimlik çıkmayan ve cinsiyetinin belirlenemeyen cesedin 3 aydan fazla bir süredir orada olduğu tespit edildi. Yapılan incelemenin ardından Adli Tıp Kurumuna kaldırılan cesedin kime ait olduğu ise yapılacak incelemenin ardından belli olacak. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi