Eyüpsultan Esentepe Mahallesi’nde saat 06.30 sıralarında meydana gelen olay edinilen bilgiye göre, madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Uğur Biroğlu’nun kardeşi ile annesinin uyuduğu odaya girerek henüz bilinmeyen bir nedenle önce konfeksiyonda çalışan ağabeyi Mesut Biroğlu’nu (50) ardından ise annesi Şükran Biroğlu’nu (70) boğarak öldürmesi suretiyle meydana geldi. Uğur Biroğlu, işlediği cinayetlerin ardından bir süre bekledi ve sonra kendini polise ihbar etti.

Olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekipleri cinayeti yerine geldiklerinde anne oğulun cansız bedeni ile karşılaştılar. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri’ nin yaptıkları incelemede kurbanların ağızlarının koli bandıyla bağlanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Polisler Uğur Biroğlu’nu gözaltına alarak karakola götürdü.

Olay yerine gelen annenin kızı ise gözyaşları içinde feryat etti. Yapılan incelemenin ardından anne ve oğlunun cesetleri otopsi yapılmak üzere tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yaşlı kadın “Yemekteyiz” yarışması’nın birincisiymiş

Öte yandan B.U’nun öldürdüğü annesi Şükran Biroğlu’nun geliniyle birlikte iki yıl önce Fox TV ‘de yayınlanan ve Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasına katılarak haftanın birincisi ödülünü aldığı ortaya çıktı.

Cinayete kurban giden anne-oğulun ardından kameralara konuşan Ümit isimli komşuları, "Kapı komşumuz, yalnız iyi insanlardı. Cinayeti işleyen herhalde kardeşleri, uyuşturucu bağımlısıydı, uyuşturucu içiyordu. Bunun etkisi altında yapmış olabilir ama diğer insanlar dünya iyisi insanlardı. Zararları olmayan, sessiz sedasız insanlardı, vefat eden selam vermeden geçmeyen bir adamdı. Onlar kendi aralarında hırgür yapıyordu" dedi. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi