Asayiş Büro Ekipleri, Küçükçekmece Yarımburgaz Mahallesi'nde bir evde kumar oynatıldığı bilgisi ile belirtilen adrese baskın düzenledi. Polis ekipleri yaptıkları araştırmada adreste bulunan gecekondunun çevresinde çok sayıda güvenlik kamerası bulunduğunu, içinde  yine çok sayıda masa sandalye ve iskambil kağıtları olduğunu gördü. Meskende  bulunan Erdal A. ile 4 kişiye koronavirüs tedbirlerini ihlal ettikleri için 7 bin 180 lira  idari para cezası kesildi. Erdal A.  hakkında ise ayrıca  "Kumar Oynanması için Yer ve İmkân Sağlama" suçundan adli işlem başlatıldı.  

SUÇÜSTÜ OLDULAR

Polis ekipleri, Ümraniye'de ise bir adreste sanal tombala oynatıldığı bilgisini aldı. Düzenlenen operasyonda sanal  tombala oynadığı tespit edilen 11 kişi suçüstü yakalandı. 

Adreste yapılan aramalarda 10 bilgisayar, kumar makinesi,  kumar makinesi içinde bulunan bir miktar para ele geçirildi. 11 kişinin her birine 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunun 282. Maddesi ve "Kumar Oynamak" konularından toplam 48 bin 455 lira idari para cezası işlemi uygulandı. Ruhsatsız olduğu belirlenen iş yeri zabıta ekiplerince mühürlenerek faaliyetlerine son verildi. İş yeri sorumlusu Aykut D.  hakkında ise "Kumar Oynanması için Yer ve İmkân Sağlama" suçundan adli işlem yapıldı.KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi