Geçtiğimiz yıl başlayan ve büyük ilgi gören “Başkanla 5 Çayı” programı bu kez de Çamlık Mahallesi’nde bulunan Şair Zihni Parkı’nda yapıldı. Belediye Başkanı İsmet Yıldırım buluşmada vatandaşların;  park yapımı, çöp toplama, sokak hayvanları, geri dönüşüm, temizlik, okul ve istihdam gibi konulardaki talep ve önerilerini not alarak, ilgili birimlere yönlendirdi. Belediye yöneticileri de Yıldırım’ın talimatları doğrultusunda vatandaşlarla görüşerek hızlı bir şekilde talep ve önerilerle alakalı gerekli çalışmaları başlattı.

Ümraniye ile Çamlık Mahallesi’nde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Yıldırım, mahalle sakinleriyle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizleri mahallenizde misafir ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu buluşmalar sayesinde komşularımızla bir araya gelerek, çalışmalarımız hakkında bilgi verip, sizleri dinliyoruz” dedi.

Çay ve simit eşliğinde yapılan “Başkanla 5 Çayı” buluşmasında çocuklar da unutulmadı. Parka kurulan stantlarda çocuklara ikramlar yapılarak, daha keyifli vakit geçirmeleri için etkinlikler düzenlendi.

Editör: Haber Merkezi