Cumhur İttifakı adayı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Güneşli Mahallesi’nde düzenlenen Sevgi Yürüyüşü’ne katıldı. Bağcılar Belediyesi Hizmet Binası önünde saat 18.00’de başlayan yürüyüşe AK Parti İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak ve AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk de iştirak etti. Ellerinde Türk Bayrakları taşıyan coşkulu kalabalık yol boyunca slogan attı. Soğuk havaya rağmen yoğun ilgi gören yürüyüşe bağcılarlılar balkonlarından ve işyerlerinin kapısından el sallayarak destek verdi.

Kortejin önünde yürüyen Çağırıcı, Kadak ve Öztürk, yol boyunca karanfil dağıttı.

“En yüksek oyla seçilen belediye başkanı olarak nikahınızı kıymayı da isterim”

Sevgi Yürüyüşü renkli görüntülere de sahne oldu. Menderes Caddesi üzerinden bir kuyumcu dükkanından çıkan iki genç, Başkan Çağırıcı’nın yanına gidip ondan özel bir istek de bulundu. Evlenmeyi düşündüklerini söyleyen Hasan Çetin ile Nisa Nur Özbey, Çağırıcı’dan söz yüzüklerini takmasını istedi. Çağırıcı da heyecanlı bu çiftin isteğini hemen orada gerçekleştirdi. Çağırıcı, Kadak ve Öztürk hep birlikte yüzlerce kişinin şahitliğinde kurdela kesip çiftin söz yüzüklerini taktı. Kurdelanın kesilmesiyle birlikte büyük bir alkış koptu.

Çağırıcı, Kadak ve Öztürk kuyumcudan aldıkları altını da gençlere hediye ettiler. Tekstil işçisi Hasan Çetin ile ev hanımı olan Nisa Nur Özbey, Çağırıcı ve beraberindekileri Eylül’de yapacakları nikah törenine de davet etti. Gençleri tebrik eden Çağırıcı, “Sevgi Yürüyüşümüz bir sevgi olayına da ev sahipliği yaptı. Başkan olmak iyi ve kötü günde ilçede yaşayan herkesin yanında olmayı gerektiriyor. Bugün de hayırlı bir işe imza attık. Allah tamamına erdirsin. En yüksek oyla seçilen belediye başkanı olarak nikahınızı kıymayı da isterim. Rabbim nikah yüzüğünüzü de takmayı nasip etsin İnşallah” dedi.

Editör: Haber Merkezi