İhtiyaç sahibi vatandaşlar için yüzlerce ürünün yer alacağı Kağıthane Belediyesi Elden Gönüle Sosyal Yardım Marketi’nde hazırlıklar tamamlanmak üzere. Kağıthane ilçesinde Merkez Mahallesi İmrahor Caddesi’nde 440 metrekarelık bir alanda Pazar kullanılacak.  Sosyal yardım marketinde; gıda, temizlik ve giyim ürünleri vatandaşlara ücretsiz şekilde sağlanacak.

Başkan Öztekin, sosyal yardım marketine giren ürünleri raflara bizzat koydu. “Elimizde olanı gönülden paylaşacağız. Çok yakında burası hemşerilerimizin hizmetinde olacak.” sözlerini kullandı. Başkan Öztekin, ürünlerin bir süpermarkette bulunan ürünlerden hiçbir farkı olmadığını belirtti.

   

Sosyal yardım marketinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, belediyenin çağrı merkezini arayarak veya Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü üzerinden başvuruda bulunabilecek. Durum tespit ekiplerince evlerinde ziyaret edilerek ekonomik durumu incelenen vatandaşlardan başvurusu kabul edilenlere alışveriş kartı verilecek. Vatandaşlar birinci sınıf orijinal ürünleri ücretsiz olarak oradan sağlayacak.

Editör: Haber Merkezi