“TÜM BAĞCILARA ULAŞACAĞIZ”

Ak Parti’nin Bağcılar’daki yeni döneminde daha birleştirici, daha güçlü olacaklarının altını çizen İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz “ Sayın Cumhurbaşkanımızın uygun görmesi  teşkilatımızın da  desteği ile kongrede tek aday ve tek liste ile çıktık. Ak Parti’nin kurulduğu günden beri emeği ve mücadelesi olan tüm mensuplarının temsil edilebilmesine özen gösterdik. Üç dönem başkanlık görevini yürüten İsmet Öztürk başkanımızın ilçe başkan yardımcısı olmanın avantajı ile devam eden bir hafızamız var. Şu ya da bu sebepten teşkilatlarımızdan uzak kalmış ama geçmişte yıllarca emek vermiş kardeşlerimize ve büyüklerimize ulaşma gayretinde olduk. Bu gayretimiz tüm Bağcılar halkına ulaşma gayreti olarak devam edecek.” dedi.

Kendisi dışında İlçe başkanlığı için adı geçen isimler olduğunu söyleyen Tüysüz, “ Ak Parti ilçe başkanlığı topluma hizmet adına çok kıymetli bir görevdir. Bu görevi layıkıyla yapabilecek olan başka arkadaşlarımızın da adı gündemde oldu. Her birinin bu görevi başarı ile üstleneceğine bende kefilim. Bazıları ile yönetim kurulu çatısı altında birlikte çalışıyoruz. Bazıları ile de istişareler ederek katkı alıyoruz.” diye konuştu.

“BAĞCILAR’DAKİ SORUMLULUĞU EMANET ALACAKSINIZ”

Yaşam Medya Grubu Başkanı Celal Karaali ise “ Sizi Sinop Dernekleri Federasyonu’nuzda ki ( SİNDEF) çalışmalarınızdan beri tanıyoruz. Partinize ilçe başkan yardımcısı olarak hizmet ettiğiniz dönemde doğru çalışmalar içerisinde olmuşsunuz ki, ilçe başkanlık makamı için tek aday olarak tavsiye edildiniz. Partinizin Bağcılar’daki sorumluluğunu emanet alarak taşıyacaksınız. Size ve arkadaşlarınıza başarılar diliyorum” dedi.

Celal Karaali’nin Sefaköy Iğdırlılar Dayanışma ve Kültür Derneği’nin, Rüstem Tüysüz’ünde Bağcılar Sinoplular Derneği’nin başkanları olması dolayısıyla yörelerinin kültürel özellikleri ve sivil toplumculuk üzerine keyifli bir sohbet gerçekleşti. Ziyaret sırasında medya kökenli  olan İlçe Başkan Yardımcısı Nihat Ağdemir’de hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi