Küçükçekmece Sinopspor’un Küçükçekmece Revan Garden'e verdiği tanışma yemeğine, Kulüp Başkanı Rafet Orhan, kulüp yöneticiler eski teknik direkör Murat Şenvardar ve futbolcular katıldılar. Yemekte, yönetim, teknik heyet ve futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi.

Küçükçekmece Sinopspor Kulüp Başkanı Rafet Orhan, “sezon öncesi verilen tanışma yemeğinde, takımda birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde bulunmanın önemini anlattı. Hedef 3.lig diyerek çıkmış olduğumuz yolda Küçükçekmece Sinopspor’un daha güzel günlere gitmesi için, hedefine ulaşabilmesi adına göreve talip olan ve taşın altına elini koyan arkadaşlarıma teşekkür eder, yeni görevlerinde başarılar dilerim. Cenab-ı Allah hepinizden ayrı ayrı razı olsun ve mahcup etmesin, namerde muhtaç etmesin. Her zaman ve her şartta yanınızda olduğumu bilmenizi isterim ifadelerine yere veren başkan Orhan, Küçükçekmece Sinopspor’un yeni sezonda defelerinin 3.Lig olduğunu geçen sezon yarım kalanı tamamlamak olduğun siz değerli futbolcu kardeşlerime bu konuda güveniyorum. Bu sezon iyi bir takım oluşturduğumuza inanıyoruz. Bu İlçede 3. ligde bir takımımızın olması gerekiyor. Son yıllarda böyle bir ihtiyaç doğdu. Profesyonel lige maddi manevi hazırız. Yeni sezona 3. Lig hedefiyle çıktık.Hepimize sakatlık olmadan başarılı bir sezon diliyorum.” dedi.

Başkanı Rafet Orhan'ın konuşmasının ardından yöneticiler ,teknik heyet ve futbolcular tek tek kendilerini tanıtarak duygu ve düşüncelerini aktardılar.Gerçekleşen tanışma yemeğinde toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Editör: Haber Merkezi