Küçükçekmece Soğuksu tesislerinde düzenlenen şampiyonluk yemeğine İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez'i temsilen katılan yönetim kurulu üyesi Mehmet Cem Özel ,şampiyonluk kupasını şampiyon olan Öz Yarımburgazspor'a takdim etti. Davet edilmelerine rağmen protokolun şampiyonluk yemeğine katılmaması gözlerden kaçmadı.

Küçükçekmece Öz Yarımburgazspor Başkanı Recai Şaz, yemeğimize iştirak eden İASKF yönetim kurulu üyesi Mehmet Cem Özel’e teşekkür ediyorum. Mütevazi bir kadro ile şampiyon olduk. Önümüzdeki yıl Küçükçekmece ilçemizi İstanbul 1. Amatör Lig’de temsil edeceğiz. Amacımız her zaman çocuklarımızı önce ahlaklı yetiştirmek sonrasında ise iyi futbolcu olmalarını sağlamaktı. Bizlere destek veren ve bu şampiyonluğu analarının ak sütü gibi helal olan futbolcularıma armağan ediyorum. Bu başarıda emeği geçen yönetim kurulumuz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve camiamıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

İASKF yönetim kurulu üyesi Mehmet Cem Özel’de ,öncelikle İASKF Genel Başkanı sayın Ali Düşmez başkanımızın sizlere selam ve saygılarını getirdim buraya sayın başkanımız temsilen katılarak şampiyonluk kupasını taktim etmek için buradayım, şampiyon olan Küçükçekmece Öz Yarımburgazspor futbolcular,teknik heyet ve yönetim ve camiasını tebrik ediyor önümüzdeki yıl İstanbul 1. Amatör Lig’de başarılar diliyorum ifadelerine yer verdi.

Yapılan konuşmaların ardından İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez'i temsilen katılan yönetim kurulu üyesi Mehmet Cem Özel ,şampiyonluk kupasını şampiyon olan Öz Yarımburgazspor'a takdim etti.Daha sonra günün anısına toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirilerek Şampiyonluk Yemeği son buldu.

Editör: Haber Merkezi