Kartal Belediyesi, kurumun hizmet kalitesini artırabilmek amacıyla çalışanlarına düzenli olarak verdiği eğitimlere devam ediyor. Söz konusu eğitimler kapsamında Komşu İletişim Merkezi (KİMER) çalışanlarına kurum içi eğitim verildi.

Kurulduğu günden bu yana Kartallı vatandaşların; istek, öneri ve şikâyetlerini aracısız olarak kayıt altına alarak, gelen talepleri çözüm odaklı bir yaklaşımla değerlendiren Komşu İletişim Merkezi (KİMER) çalışanları için düzenlenen eğitim, Kartal Belediyesi Ana Hizmet Binası Meclis Salonu’nda sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet edilerek yapıldı.

Strateji Geliştirme ve Dış İlişkiler Müdürü Gülnihal Altın tarafından verilen eğitimde; kurum kimliği, kurum kültürü ve stratejik planlama konuları ele alınırken, “Kamuda Stratejik Planlama, Kurumsal Misyon, Vizyon ve Temel Değerler” başlıkları ile kamuda yerel yönetimlerin görev ve sorumlulukları, stratejik planın önemi ve performans esaslı bütçeleme sistemi, katılımcılara detaylı bir şekilde anlatıldı. Ayrıca KİMER ekibinin çalışmalarına destek olacak vatandaş iletişimi, belediye içerisinde koordineli çalışma, müdürlükler tarafından yürütülen proje ve faaliyetler de eğitimde ele alınan konular arasındaydı.

Yaklaşık bir saat süren interaktif eğitim, soru cevap şeklinde ilerledi. Pandemi nedeniyle salona girişlerde ateş ölçümü yapılırken, katılımcılar eğitimi, sosyal mesafe kurallarına uyarak takip etti.KENT YAŞAM GAZETESİ

Editör: Haber Merkezi