2022-2023 sezonunu şampiyonluk parolası ile çalışmalarını sürdüren İstanbul Süper amatör Lige çıkmayı hedefleyen Avcılar Redoks Tahtakale Kartalları FK’da kaleciler bir yıl daha Sezgin Vatansever ’e emanet edildi.

Geçtiğimiz sezon U18 Takımın şampiyonluğunda pay sahibi olan tecrübeli kaleci antrenör Sezgin Vatansever ile görüşme gerçekleştiren Avcılar Redoks Tahtakale Kartalları FK Başkanı Yılmaz Canpolat ,Sezgin Vatansever'den çok memnun olduğunu Ispartakule Beşiktaş Futbol Okulu ve aynı zamanda Redoks Tahtakale Kartalları FK’da tüm yaş katagorilerinin kalecilerini çalıştırması konusunda her konuda anlaşmaya vardık dedi.

Tecrübeli kaleci antrenör Sezgin Vatansever ,Avcılar Redoks Tahtakale Kartalları FK takımının kaleci antrenörlüğünü yapmaktan gurur duyduğunu belirterek, “ Şampiyonluk hedefi ile kurulan Avcılar Redoks Tahtakale Kartalları FK takımına hizmet vermekten onur ve gurur duyuyorum. Bana bu görevi layık gören Avcılar Redoks Tahtakale Kartalları FK yönetimine ve başkan Yılmaz Canpolat başkanıma çok teşekkür ederim. YaklaşaXn yeni sezonun her iki tarafa da hayırlı olsun ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi