Şişli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından bir yıl önce yenileme çalışmaları başlayan Sıracevizler Parkı, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, Merkez Mahalle Muhtarı Meriç Hamarat ve çok sayıda Şişlili vatandaşların ve çocukların katılımıyla gerçekleşti. Parkın yenilenen halinde evcil hayvanlar için oyun alanı, basketbol sahası ve yeni bir çocuk oyun parkı bulunuyor. Açılış töreninde bir konuşma gerçekleştiren Muammer Keskin, tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan pandemi nedeniyle bu tür çalışmalarımıza bir süre ara vermek zorunda kaldık. Şişlili komşularımızın ihtiyaçları temelinde çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bugün yenilenen çehresiyle modern bir görünüme kavuşan Sıracevizler Parkımızı Merkez Mahallesi Muhtarımız Meriç Hamarat ile birlikte komşularımızın hizmetine açtık. Yeni bir sosyal yaşam alanı sunduğumuz Sıracevizler Parkımız Şişlimize hayırlı olsun’ dedi.

Daha sonra söz alan Merkez Mahallesi Muhtarı Meriç Hamarat ise Merkez Mahallesi’nin tamamın faydalandığı parkın yenilenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, ‘Şişli Belediyemizin mahallemizin nefes aldığımız parkını yenilemesi bizleri mutlu etti. Emeği geçen başta Şişli Belediye Başkanı Sayın Muammer Keskin olmak üzere herkese teşekkür ediyorum’ dedi.

‘Daha fazla yeşil Şişli için çalışacağız’

Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Şişli Belediyesi Başkan Yardımcısı Nurettin Tan, Şişli ilçesinin yeşil alana büyük bir ihtiyacı olduğunu belirterek, ‘Belediye olarak elimizdeki yeşil alanların korunmasına ve yeni yeşil alanların yaratılması konusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şişlili vatandaşlarımızın gelip huzur bulacağı, çocuklarıyla, hayvanlarıyla rahat bir zaman geçireceği güvenlikli parkları yenileme çalışmalarımız devam edecek. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum’ dedi.  FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi