YÜZME HAVUZU VE GÜREŞ SALONU DİKKAT ÇEKİYOR

İçerisinde 4 kulvarlı büyük bir kapalı yüzme havuzu yer alacağı tesiste belediye, beden eğitimi derslerinde öğrencileri okullarından servislerle alarak buraya getirecek ve yüzme eğitimleri almalarını sağlayacak. Tesisin bir diğer dikkat çeken özelliği de büyük bir güreş salonuna ev sahipliği yapacak olması.

E-SPORUN MERKEZİ OLACAK

Tesisin yüzme ve güreşin yanı sıra e-sporun da merkezi olması hedefleniyor. Ayrıca tesiste yer alacak spor kütüphanesi, spor meraklılarının buluşup araştırma yapabilecekleri kullanışlı bir alan olarak hizmet verecek. Sultangazi Belediyesi, spa merkezi, fitness, aerobik, plates ve spinning salonu, bilardo, satranç ve zeka oyunları salonu, bilgisayar atölyesi ile fuaye alanı ve konferans salonuna da yer vererek eksiksiz bir tesisi Esentepe Mahallesi’ne ve Sultangazi’ye armağan edecek.

ENGELSİZ BİREYLERİN YAŞAM KALİTELERİNİ ARTIRMAK AMAÇLANIYOR

Merkezi’yle engelsiz bireylerin hayata daha fazla adapte olmalarını desteklemek ve yaşam kalitelerini artırmak amaçlanıyor. Bu doğrultuda merkezde; grup ve bireysel çalışma odaları, oyun odası ve psikolojik danışma odaları yer alacak.

“YENİ HİZMET TESİSLERİMİZİ İLÇEMİZE KAZANDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

SERKAN HORUZ / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi