UberRecycle, 5 Haziran Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında İstanbul’da ücretsiz olarak hizmete sunulacak. 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Uber uygulamasında çıkacak olan UberRecycle ile elektronik atıklar ücretsiz olarak toplanacak ve geri dönüşüm için yola çıkacak.

Belediyemiz ve Kadıköy Belediyesi iş birliğiyle yürütülecek olan kampanyaya dahil olmak isteyen Uber kullanıcıları, 5 Haziran Pazar günü 12.00-17.00 saatleri arasında Uber uygulamasından UberRecycle ürününü ücretsiz çağırarak elektironik atıkları  bağışlayabilecek. Toplanan elektronik atıklar, UberRecycle taksi sürücüleri ile Beşiktaş Belediyesi ve Kadıköy Belediyesi atık getirme noktalarına teslim edilecek.

Koşullar
• UberRecycle kampanyasından yalnızca 5 Haziran 2022 tarihinde 12.00-17.00 saatleri arasında faydalanılabilir. Diğer indirim veya promosyonlar ile birleştirilemez.
• Uber, gerekli gördüğü hallerde kampanya koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.
• UberRecycle sadece İstanbul’da geçerlidir.
• UberRecycle talebi, kullanıcının en yakınında bu kampanya için çalışan ve o an müsait olan bir taksiye yönlendirilecek ve geri dönüştürülmek istenen elektronik atıklar UberRecycle sürücüsüne teslim edilebilecektir.

Editör: Haber Merkezi