Çatalca Belediye Meclisi Nisan Ayı 2023 Yılı Toplantısının 1. Birleşimi 3 Nisan 2023 Pazartesi günü saat 11.00’da Başkan Mesut Üner Başkanlığında Çatalca Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Beyoğlu İstiklal Sanat Galerisi'nde Sergi Var! Beyoğlu İstiklal Sanat Galerisi'nde Sergi Var!

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner belediye tarihinde ikinci olarak bütçe artısı vermenin gururunu yaşadıklarını belirtti. Çatalca Belediye bütçesi bu yıl 15 milyon artı verdi.

Başkan Mesut Üner’in meclis toplantısını başlatmasının ardından, meclis grup başkanları özel gün ve haftalarla ilgili konuşmalarını yaptı.

Meclis Grup Başkanlarının özel gün ve haftalarla ilgili konuşmaları sonrası Belediye Başkanı Mesut Üner gündem maddelerinin görüşülmesini başlattı.

ÜNER: BELEDİYE TARİHİNDE 2. KEZ BÜTÇEMİZ ARTI VERDİ

13.  gündem “Denetim Komisyonu Raporu ile ilgili Meclise bilgi verilmesi” maddesine istinaden Denetim Komisyon Raporu okundu.

Belediye Başkanı Mesut Üner Denetim Komisyon Raporunun okunması ardından yaptığı konuşmada Çatalca tarihinde bütçede ikinci defa artı vermenin gurur ve mutluluğunu yaşadığını belirtti. Başkan Mesut Üner konuşmasında, “Öncelikle Denetim Komisyonumuzda çalışan tüm komisyon üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Çatalca Belediyesi olarak bir gururu daha hep birlikte yaşıyoruz. Belediye tarihinde bütçemiz ikinci olarak artı verdi. 8 milyon 547 bin 419 TL bütçe fazlası ile 2020 yılını tamamlamıştık. Bu yıl 15 milyon artı verdik. Bu iki tarihi olay da bizim dönemimizde gerçekleşti. Yaptığımız işlerimiz, yatırımlarımız ortada ve şeffaf. Tasarruf ederek, gelirlerimizi doğru kullanarak ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Başkan Yardımcılarımıza, Müdürlerimize, Meclis Üyelerimize ve tüm mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çatalca’mıza hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Editör: Anıl Kılıçlı