BAĞLARÇEŞME MAHALLESİ’NE YENİ ÇOCUK PARKI

Vatandaşların dinlenebileceği, çocukların ise keyifli vakit geçirebileceği yeşil alanları artırmaya çalışan Esenyurt Belediyesi, ilçedeki mevcut parkların bakımlarının yanı sıra ihtiyaç duyulan mahallelere de çocuk oyun parkları yapıyor. Ekipler, çalışmalar kapsamında Bağlarçeşme Mahallesi Hüseyin Gürocak Parkı içerisinde yer alan yaklaşık 220 metrekarelik alana orman temalı çocuk oyun grubu kurdu. Yetişkinleri de unutmayan ekipler, park içerisine çeşitli spor aletleri de yerleştirdi.

YÜRÜYÜŞ YOLLARI VE SPOR SAHALARI YENİLENDİ

İlçe genelinde bulunan parklarda ağaçlandırma ve bakım çalışmalarına devam eden ekipler, vatandaşların yürüyüş ve spor yapmak için kullandığı yumuşak (kauçuk) zeminleri ve basketbol sahalarını da yeniliyor. Vatandaşların en büyük sosyal faaliyet alanlarından olan parkları daha kullanılabilir hale getirmek için çalışan ekipler bu kapsamda, Örnek Mahallesi’nde bulunan Gazi Osmanpaşa Parkı içerisindeki yıpranan kauçuk zeminleri ve basketbol sahasını yeniledi.

KAVŞAKTA ÇİM SERİMİ VE ÇİÇEK DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yıldırım Beyazıt Caddesi ile Hürriyet Bulvarı birleşiminde yeniden düzenlenen kavşakta ise çim serimi ve çiçek dikimi gerçekleştirdi. Ekipler, daha önce 3 adet yüz yaşını aşmış zeytin ağacı ile 16 adet süs kirazı ağacı dikimi gerçekleştirilen kavşağa, çim serimi ve begonya çiçeği dikimi yaptı. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi