Gelecek Partisi İstanbul İl Başkan yardımcısı, Yerel Yönetimler ve Şehircilik Başkanı Mehmet Bekhan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Marmara Denizi kıyısında bir araya gelerek musilaj sorunuyla ilgili basın açıklamasında bulundu. İl Başkan yardımcısı Bekhan, alanında uzman kişilerle ve ilgili kurullarla konuyu yakından takip ettiklerinin vurgusunu yaparak, “Tüm Marmara’nın kaderi söz konusu. İstanbul ve Marmara bölgesi ciddi risk altında, eğer erkenden tedbir alınmazsa geri dönüşü mümkün olmayan sorunlara yol açabilir. Bir an önce ciddiyetle harekete geçilmeli.” dedi.

“KAMUOYU AYDINLATILMALI”

Bekhan, böylesi önem arz eden bir konuda duyarsız kalmadıklarını belirterek, “ Alanında uzman arkadaşlarımızla birlikte sorunun yaşandığı yerde inceleme yaptık. Bu konuda kamuoyunun yoğun ve ivedi bir şekilde aydınlatılması gerektiğini ifade ediyoruz. Aksi halde geri dönüşü mümkün olmayan problemlere yol açacak bir durum ile karşı karşıyayız.” ifadelerine yer verdi.

“BAŞKA İSTANBUL YOK”

Bekhan açıklamasının devamında, “Bu konuda yetkili birimlerin daha hassas bir şekilde konuya eğilmelerini ve ne yapılması gerekiyorsa bir an öce yapılması çağrısında bulunuyoruz. Şunu unutmayalım ki; Dünya da başka bir İstanbul yok bu güzide şehrimize hep beraber sahip çıkmalıyız.” dedi. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi