Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde binlerce vatandaş ile fener alayında buluştu. Türk bayrakları ve marşlar eşliğinde 18 Mart zafer gününü kutlayan Cumhur İttifakı, zaferin meşalesini Mimaroba’dan yaktı.

EROL: ONLAR BİZİM ŞEREF MADALYAMIZ

İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı İBB'nin 'yalıtım yapılacak' dediği otopark halen açılmadı

Büyük bir kalabalık eşliğinde Atatürk marşlarını birlikte söyleyen Cumhur İttifakı, adeta bir gövde gösterisine de imza atmış oldu. Anma etkinliği ve fener alayı öncesinde bir açıklama yapan Cumhur İttifakı Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnet ile anıyoruz. Vatanı için, milleti için mükaddesatı uğruna şehit olan tüm vatan evlatlarımızı yad ediyoruz. Bizler biliyoruz ki bu aziz vatan uğruna toprağa düşen her yiğidimiz, bizim şeref madalyamız olacaktır. Tarih boyunca milletimizin en büyük kahramanlık destanlarından biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi, bu milletin gösterdiği büyük özgürlük mücadelesinin en büyük örneklerinden biridir.” dedi.

“ÜSKÜPLÜ İLE ANTEPLİ YANYANA”

Açıklamalarına devam eden Erol “Bizler bu vatanı binbir zorluk ve mücadele ile kurduk. Bugün Çanakkale’de şehitlerimizi anmaya gittik. Gördüm ki memleket ayrımı yapmadan daha çocuk yaşlarında toprağa düşmüş binlerce kahramanın omuzlarında yükselen bir vatanda yaşıyoruz. Türk Milleti vatan ve millet dendiğinde canını dişine takarak, düşmana direnen ve şehadetten asla kaçmayan bir millettir. Türk Milleti her zaman kahraman bir millet olmuştur. Bugün İHA’larımızı, SİHA’larımızı üretip dünyaya satabiliyorsak, bu bizim askeri olarak hala dünyanın zirvesinde olduğumuzu gösteriyor” diyerek sözlerini noktaladı. KENT YAŞAM HABER MERKEZ

Editör: Anıl Kılıçlı