Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından hazırlanan etkinlikler, ilçenin 4 farklı noktasında Kartallıların yoğun katılımıyla gerçekleşti. Kartal Belediyesi Hizmet Binası, istasyon, Ankara Caddesi ve Kadın Emeği Pazarı’nda gerçekleşen kutlama programları; keman resitali, kırmızı gül ve balon dağıtımıyla birlikte sıcak çikolata ikramı ile başladı.

Kartallılar Müziğe Doydu

Sanatçı Murat Teker, Mehtap Maral ve Aydilge’nin sahne aldığı etkinliklerde kartallılar keyifli anlar yaşadı. İlk olarak Murat Teker’in “gamzedeyim deva bulmam” ve “gündüzüm seninle” gibi sevilen şarkılarını seslendirdi.

Aydilge Unutulmaz Anlar Yaşattı

Son olarak ünlü sanatçı Aydilge’nin sahne aldığı etkinlikte sanatçı; “kiralık aşk”, “sen misin ilacım?” ve “yangın var” gibi şarkıları söylerken dinleyenler de eşlik etti.

Konser sonunda, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, sanatçı Aydilge’ye teşekkür plaketi takdim ederek; “Kartal Belediyesi olarak, İstanbul’unkültür-sanat merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Sevilen sanatçımız bu özel günde adetakulaklarımızın pasını sildi. Bizleri bugün yalnız bırakmayan sizlere ve sanatçımız Aydilge’ye sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi