Okula dönüş heyecanı aileler ve çocuklarda tüm hızıyla sürerken, gözler okullarda kullanılacak materyallerdeki hijyen unsuruna çevrildi. Doğadan ilham alarak tasarladığı oyuncaklarla çocukların el-göz koordinasyonunu ve yaratıcılığını güçlendirmeyi hedefleyen AVDAN, özel ahşap oyuncak grubunu okul öncesi Montessori eğitiminin kullanımına sunuyor. Doğal formlarla çocukların oyun alanlarına renk katan oyuncaklar, yaratıcılığın gelişimine destek oluyor. Minikler bu sayede kendi mutfak ve tamir tezgahlarını istedikleri objelerle baştan tasarlayarak hayal güçlerini zenginleştiriyor.

HİJYEN VE GÜVENLİK AÇISINDAN OKULLARDA RAHATLIKLA TERCİH EDİLEBİLİYOR

AVDAN’ın çocuklara özel sunduğu ahşap oyuncak grubu hijyen ve güvenlik açısından da öne çıkıyor. EN 71-3 sertifikasına sahip oyuncaklarda birinci kalite ham MDF ve üzeri kontra detaylar kullanılıyor. Su bazlı ahşap boyayla tasarlanan ürünler, TS 5808’e uygun olarak üretiliyor. Çocuk sağlığına zarar verecek kimyasal içermeyen oyuncaklar sayesinde ailelerin ve eğitimcilerin herhangi bir şüphe duymasına gerek kalmıyor.

Tamir ve mutfak tezgahlarının 4.550 TL, mutfak dolabının ise 3.150 TL olarak satışa sunulduğu AVDAN’ın ahşap oyuncak grubuna AVDAN Studio ve LePetit100’den ulaşmak mümkün.

MONTESSORİ EĞİTİMİ NEDİR?

Çocuğun ilgi alanlarına, becerilerine ve kişilik özelliklerine uygun şekilde geliştirilen bir eğitim şekli olan Montessori eğitimi, çocuğun kendi kendine yetebilmesi ve içinde bulunan potansiyel karakterinin oluşmasını amaçlar.

Editör: Haber Merkezi