Sarıyer Büyükdere Mahalle Muhtarı Ali Yazıcı göreve geldiği günden bu yana yaşama geçirdiği sosyal projelerle vatandaşların takdirini kazanıyor. Yazıcı, bu kez de muhtarlıkta başlattığı İngilizce dersiyle öğrencileri sevindirdi.

Öğrencilerin İngilizce eğitimi için muhtarlık binasını dershaneye dönüştüren Ali Yazıcı, mesai sonrası gerçekleştirilen derslerin büyük yararı olduğunu söyledi.

Büyükdere Mahallesi’nde ikinci dönem muhtarlık görevini sürdüren Ali Yazıcı 5 ile 8. sınıf arasındaki 20 öğrenciye deneyimli İngilizce öğretmeni İrem Aydoğan tarafından ücretsiz İngilizce dersi verilmesini sağladı.

Bu davranışıyla öğrenci ailelerinin takdirini kazanan Muhtar Ali Yazıcı, “İrem öğretmenimize, öğrencilerimize gönüllü olarak ücretsiz ders vermesi konusunda ricada bulundum. Kendisi de hiç düşünmeden kabul etti. Mesai bitimi sonrası muhtarlığımızın içini dershaneye dönüştürdük. Böylelikle bu projemizi de hayata geçirdik. Kendisine öğrenci ve veliler adına teşekkür ederim. Pazartesi günleri saat 17.00-18.00 arası verilen dersler 8 hafta sürecek. Kayıt yaptırmak isteyen çok öğrenci velisi var fakat muhtarlığımızın içi yeterli olmadığı için ancak 20 öğrenci kayıt edebildik. İlerleyen zamanlarda eğer yine bu çalışmayı sürdürürsek, kayıt alamadığımız diğer öğrenci kardeşlerimize de yardımcı olacağız. Vatandaşlarımızı önemsemek adına yaptığımız bu tür hizmetlerimiz her daim sürecek” dedi.

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi