magazin

Gelin adayı Hanife'nin sütyen cevabı olay oldu

Abone Ol

Gelin adayı Hanife'nin sütyen cevabı olay oldu

Tesettürlü fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, geçtiğimiz günlerde baş örtüsünü çıkarma kararı aldı. Gürdal'ın Instagram hesabından bir takipçisine verdiği yanıt olay oldu

Katıldığı evlilik programlarıyla adını duyuran gelin adayı Hanife, geride bıraktığımız günlerde başını açma kararıyla gündeme gelmişti.

Hanife Gürdal, başını açma kararının ardından yüklediği fotoğraflarla kimileri tarafından eleştirilse de kimileri tarafından destek görüyor. Sosyal medya hesabına yüklediği son fotoğrafta ise sütyeni belli olan Gürdal, bunu eleştiren bir takipçisine yanıt verdi.

Bir takipçisi Gürdal'ın bu paylaşımına, "Muhafazakar giyinmeye devam ediyorsunuz gerçekten. İç çamaşırınız bile belli." yorumunu yaptı. Hanife ise bu yoruma verdiği yanıtla çok konuşuldu.

"SÜTYENLE GEZECEĞİM" Takipçisinin sütyen yorumuna yanıt veren eski gelin adayı Hanife, "Sütyenle gezeceğim var mı problem" cevabını verdi. Gürdal'ın yanıtı takipçilerini ikiye böldü. Bazı takipçileri Hanife Gürdal'a destek verirken bazıları da eleştirilerde bulundu.