Spor

Mesut Özil heyecanı! Paylaşımı gündeme oturdu!

Abone Ol

Kariyerini Arsenal'de sürdüren Mesut Özil'in yaptığı sosyal medya paylaşımı kısa sürede gündeme oturdu! Mesut'un bu paylaşımı Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı

Kariyerini Premier Lig ekiplerinden Arsenal'de sürdüren ancak Londra ekibinin elden çıkarmaya sıcak baktığı Mesut Özil'den flaş bir paylaşım geldi!

İngiliz basını daha önce Arsenal'in Mesut Özil'i satış listesine koyduğunu, hatta maaşının bir kısmını ödemeye razı olduğunu haberleştirmişti.

Türk asıllı Alman yıldızın sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Türkiye'nin gündemine oturdu!

İsim ve numara kısmında alevler bulunan bir forma paylaşan Mesut Özil'in bu paylaşımı Fenerbahçe taraftarlarını heyecanlandırdı.

Tecrübeli yıldızın bu paylaşımı, Fenerbahçe'nin transfer açıklamalarından önce yaptığı paylaşımlara benzetildi. Sarı-lacivertliler son olarak Vedat Muriç transferini açıklamadan önce alev emojisi bulunan bir paylaşım yapmıştı.

İngiltere basınında yer alan haberlere göre Arsenal, Henrikh Mkhitaryan, Shkodran Mustafi ve Mesut Özil'i gelecek sezon kadroda düşünmüyor.

Çıkan haberlere göre 2021'e kadar sözleşmesi bulunan Mesut'u gözden çıkaran Londra ekibi, tecrübeli yıldızı kiralamaya ve maaşının bir kısmını ödemeye hazır.

ALİ KOÇ'UN AÇIKLAMALARI GÜNDEME OTURMUŞTU! Fenerbahçe'nin 'Fener Ol' kampanyası kapsamında gerçekleştirdiği WinWin programının bir bölümünde Mesut Özil'in transferi söz konusu olunca taraftarlar tezahürat yapmış ve Ali Koç bunun üzerine konuşmuştu.

Başkan Koç, 'Mesut Özil'in kulübü, onu bedavaya bırakmaz herhalde' yorumuna cevap vermiş ve "Yani sen şimdi 'Bu transfer olmaz' diyorsun, öyle mi?" ifadelerini kullanmıştı.

Ali Koç ayrıca Mesut Özil'in bir gün Fenerbahçe'ye geleceğine dair iddialar için "Sözleşmesi varsa telefonla bağlanalım, iki sene sonrası için söz alalım" demişti.

18 MİLYON EURO ALIYOR! 2013'ten bu yana Arsenal'de top koşturan ve Topçular ile iki yıllık sözleşmesi daha bulunan Mesut Özil, İngiliz ekibinden senede 18 milyon Euro maaş alıyor.

Inter, Juventus ve Napoli'ye de önerildiği daha önce Ada basınında çıkan Mesut için Başakşehir ve Fenerbahçe'nin adı geçmişti.

PAYLAŞIM FENERBAHÇE TARAFTARLARI ARASINDA HEYECAN YARATTI! Mesut Özil'in son paylaşımı Türkiye'de kısa sürede gündeme otururken Fenerbahçe taraftarları bir etiket üzerinden paylaşımlar yapmaya başladı.

Sarı-lacivertliler, "Kalkın Mesut Özil geliyor" ifadeleriyle hashtag açarken tecrübeli yıldızın paylaşımını, Fenerbahçe'ye transfer olacağı şeklinde yorumladı.

İşte yapılan paylaşımlardan bazıları: "Gel beraber Mesut olalım!"

"Alex'i bile gölgede bırakacak bir efsane geliyor"

MESUT ÖZİL'İN FENERBAHÇE PAYLAŞIMI...