magazin

SEDAT PEKER'LE FOTOĞRAFI OLAN ÜNLÜLER | LİSTEDE KİMLER YOK Kİ

Abone Ol

Paylaştığı videolarda öne sürdüğü iddialarla Türkiye'nin gündemine yerleşen organize suç örgütü lideri Sedat Peker, ünlülerle de arası oldukça iyi bir isim

Bir dönem Peker'le fotoğraflarını paylaşan isimler, şimdi o kareleri silme yarışına girdi. Peki, Sedat Peker’le yan yana boy gösteren o ünlüler kim? Sizler için listeledik

Listemize ilk olarak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin İlyas Çakırbeyli’si olan Ozan Akababa ile başlıyoruz. Sedat Peker ile Ozan Akbaba katıldıkları bir davette işte bu şekilde poz vermişlerdi.

Yine bir davet ve yine Sedat Peker’in masasında oturan birbirinden ünlü isimler. Bu kez Peker ile aynı masayı paylaşan isimler Mehmet Ali Erbil ve Erkan Petekkaya.

Sırada Türk halkının aklına “Çakır” olarak kazınan Oktay Kaynarca var. Sedat Peker ile Oktay Kaynarca bir araya geldikleri bir organizasyonda birbirlerine sarılarak bu samimi pozu vermişlerdi.

Demet Akalın, Okan Kurt, Sedat Peker ve eşi birlikte bir restoranda yemek yemiş ve o yemekten hatıra olarak sadece bu fotoğraf kalmıştı. Ama bu fotoğraf da artık silindi gitti.

Sırada aşk şarkılarının üstadı olan Cengiz Kurtoğlu var. Kurtoğl,u katıldığı bir davette Sedat Peker ile kameralara bu şekilde poz vermişti.

Burak Kut ve Sedat Peker katıldıkları bir yemek organizasyonunda el sıkışarak objektiflere poz vermişlerdi.

Yine sahnelerin tozunu attıran bir isim. Fotoğrafta Sinan Akçıl ve Sedat Peker’in ne kadar samimi olduğu belli oluyor.

Alişan ve Sedat Peker’in yer aldığı bu fotoğraf yaşanan son olayların ardından sosyal medyadan silinerek kayboldu.

İsmail Türüt.

Bu fotoğraf Songül Karlı’nın sahne aldığı bir mekanın Sedat Peker’in ziyaret etmesiyle çekilmişti.