magazin

Şeyma Subaşı sevgilisiyle aynı yatakta poz verdi!

Abone Ol

Şeyma Subaşı sevgilisiyle aynı yatakta poz verdi!

Acun Ilıcalı'dan tek celsede boşanması magazin gündemine son dakika olarak düşen Şeyma Subaşı, boşanmanın ardından yeni sevgilisiyle görüntülenmişti. Aldığı nafaka ile gündemi uzun süre meşgul eden Şeyma Subaşı verdiği özel röportajda özel hayatına dair tüm sorulara cevap vermişti. Yeniden İtalya'ya giden Subaşı soluğu sevgilisi Guido Senia'nın yanında aldı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan ikili aynı yatakta çekilmiş fotoğraflarını paylaştı.

Geçen yılın son aylarında Acun Ilıcalı ile boşanan Şeyma Subaşı yeni bir aşka yelken açmıştı. Boşanma sonrası hemen yeni sevgilisiyle samimi pozları çıkan Subaşı magazin gündemine son dakika olarak düşmüştü.

Yeni sevgilisi İtalyan DJ Guido Senia ile aşkını gizlemeden yaşamaya devam ediyor. Çift, son olarak birlikte gittikleri tatilde aynı yatakta tek tek poz vererek sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Şeyma Subaşı ve aşk yaşadığı Guido Senia birlikte tatile gitti. İkili dün sosyal medya hesaplarından aynı yatakta poz vererek Instagram hesaplarında paylaştı. Çifti ele veren ise yatağın arkasındaki duvar oldu. Guido ve Şeyma'nın fotoğrafları aynı saatte paylaşmaları da dikkatlerden kaçmadı.

Instagram'dan hikaye paylaşan Şeyma Subaşı'yı ele veren bir diğer detayda videosundaki fosfor renkli ayakkabılar oldu. Şeyma'nın videosundaki ayakkabılar ise sevgilisi Guido Senia'ya ait.

Şeyma Subaşı sevgilisiyle aynı yatakta poz verdi!