Küresel salgın korona virüs nedeni ile ilçede yaşayan gençlere biraz olsun moral vermek isteyen Başakşehir Belediyesi, İstanbul Kaykay Kulübü ile birlikte Sular Vadisi’nde gençlere yönelik bir etkinlik yaptı. 40’ı yarışmacı olmak üzere 100’e yakın kaykaycı genç, sıra dışı organizasyonda bir araya gelerek, hünerlerini sergiledi. Etkinlik sosyal mesafe kuralları çerçevesinde önlem ve tedbirler alınarak yapıldı.

‘’GENÇLERİN TALEBİYDİ’’

Sular Vadisi’ndeki kaykay yarışması ve gösterisine, İstanbul Kaykay Kulübü Başkanı Osman Şamil Petek de katıldı. Petek, pandemi döneminde faaliyette bulunamadıklarını belirterek, “Okullar açılmadan önce böyle bir etkinlikte bir araya gelelim istedik. Başakşehir Belediyesi de gençlerin bu talebi için harekete geçti. Başkan Yasin Kartoğlu’nun spora olan desteğini biliyoruz, Kaykay sporunu önemseyerek bu organizasyonu düzenlememizi sağladığı için çok memnunuz.” dedi.

Sular Vadisi’ndeki yarışmalar nefes kesen rekabete sahne oldu. Birbirinden farklı akrobatik hareketlerle izleyenleri mest eden gençler, dereceye girebilmek için tüm hünerlerini sergiledi. Yarışmanın sonucunda dereceye girenlere kaykay ve kaykay ekipmanı hediye edildi.

Kent Yaşam Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi