Sokak Kedisi adlı YouTube kanalında Ebru Uzun’un Trabzon’da gerçekleştirdiği sokak röportajlarında mikrofon uzattığı bir vatandaş hükümeti sert sözlerle eleştirdi.  Devletin IBAN paylaşmadan önce kendi imkanlarıyla çözüm üretmesi gerektiğini savunan vatandaş, “Kendilerini sıksınlar mecliste birer ay maaş almasınlar. Bugün bindikleri araba 1,5 trilyon. 1,5 trilyonluk arabaya binip de vatandaştan yardım isteyen devlet demek ki bitmiş bir devlettir.” dedi.

“NEYİNE İNANAYIM TÜRKİYE”

Vatandaş röportajın devamında şu ifadeleri kullandı: “Nerede bir ihale bizim devlet, nerde bir yankesicilik bizim devlet, nerde bir soygun bizim devlet. Cengiz İnşaat’a bağış yaptın al ondan. A101’in siliyorsun vergisini al ondan. BİM’i siliyorsun al ondan. Böyle bir devlet anlayışı ve böyle bir devlet olmaz. Müslüm Gürses’in bir şarkısı vardı ‘Neyine inanayım yalan dünya, neyine inanayım sahte dünya’ diye. Neyine inanayım Türkiye, neyine inanayım idareciler? Sizin neyinize inanalım?

“MİLLET OLDU USKUMRU BALIĞI GİBİ”

 Bir tane Suriyelinin, profesörünü okumuş insanını gördünüz mü? Bir FETÖ dediniz, Ergenekon dediniz, virüs dediniz her şey dediniz milleti uyuttunuz. Millet oldu uskumru balığı gibi, donmuş uskumru balığı gibi. Koskoca Türkiye bugün Arap ülkelerinin en düşüğünden yardım alıyor sen neredesin Türkiye?

“ALLAH KURAN DEYİP DE BİZİ DE KANDIRMANIZA DA GEREK YOK”

Bir milletvekili 4 yıl milletvekilliği yapar ondan sonra ‘Ağa da ben paşa da ben’ böyle bir düzen dünyada yok. Allah’ın Kuran’ında da yok. Allah Kuran deyip de bizi de kandırmanıza da gerek yok.” KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi