CHP 3. Bölge Milletvekili aday adayı Taşkan Uysal, “Belki biraz ağır olacak ama partimde emek hırsızlığına son verilmesini istiyorum. Ülkemizin yaşadığı sıkıntıları aşması için daha fazla özgürlük, daha fazla adalet ve dayanışmaya ihtiyacımız var, bu yüzden adayım” dedi.

TAŞKAN UYSAL “EMEK HIRSIZLIĞINA SON VERELİM”

CHP Çatalca İlçe Başkanlığı'nda milletvekili aday adaylığı açıklamasını yapan Taşkan Uysal'a, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök'ün övücü sözlerde bulunması ve kendisini takdim etmesi, Gök'ün, Uysal'a destek olacağının sinyallerini verdi.
Uysal aday adaylığı açıklamasında ise partisine bugüne kadar çok büyük fedakârlıklar yaptığını söyleyerek, CHP'nin iktidar olabilmesi için partinin içindeki kavgaların sonlanması gerektiğine vurgu yaptı. "Emek verdim, bedel ödedim. Belki biraz ağır olacak ama partimde emek hırsızlığına son verelim" açıklamalarında bulunan Uysal, daha fazla dayanışmaya ihtiyaç olduğunu söyledi. Uysal, partisinin iktidar olması ve çocuklarının geleceği için bunun gerektiğini ifade ederek, herkesin bu mücadeleye destek vermesi gerektiğini söyledi.
Çatalca CHP İlçe binasında yapılan aday adaylık açıklamasında Taşkan Uysal’ı yalnız bırakmayanlar arasında CHP Milletvekili aday adayları CHP PM eski Üyesi İbrahim Yener, CHP İstanbul eski Milletvekili Rıdvan Budak, CHP İstanbul eski İl Başkan Yardımcıları Zeynel Emre, Hüseyin Aksu, Bektaş Davutoğlu, Ziya Disanlı, Sinan Karahan,Hasan Karaoğlu, İsmail Yıldız, Ali Ulvi Gökbulak, A. Şükrü Metin, CHP eski Bağcılar İlçe Başkanı İsmail Kelbat, CHP Bahçelievler eski İlçe Başkanları Rıza Akpolat, Hüseyin Özkahraman, CHP Bakırköy eski İlçe başkanı Mehmet Sait Yücel, CHP Başakşehir eski İlçe Başkanı Özgür Karabat, CHP Büyükçekmece eski İlçe Başkanı Dr. Ali Şeker, aşırı derecede dolan konukların sığmadığı ilçe binasından hep birlikte Çatalca Cumhuriyet Meydanında bulunan Atatürk anıtı önüne geldiler. Parkta büyük bir coşku ile açıklamasını tamamlayan Uysal ve diğer aday adayları el ele tutuşarak dayanışma sözü verdiler.
CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, İlçe başkan Yardımcılığı, İlçe Beldeler ve Köyler Komisyonu Başkanlığı, İl Kongre Delegeliği, kurultay Delegeliği, 2004 senesinde yapılan yerel seçimlerde İstanbul İl Genel Meclis Üyesi, 2012 Mayıs ayında yapılan 34. İstanbul İl Kongresinde CHP İl başkan yardımcısı seçilen Taşkan Uysal’ın aday adaylık açıklamasına katılım yoğun oldu. Senay BADUR –

Editör: Haber Merkezi