Zafer Partisi Kadın, Çocuk ve Aile Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sevda Özbek'in “Türk milleti , 10 milyon sığınmacı ve kaçaktan rahatsızlık duymaktadır. Türk aileleri, çocuklarının ülkelerini terk etmek zorunda kalmadan güvenli ve refah içinde yaşamalarını istiyorlar” konuşması, dikkat çekti.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sevda Özbek’in konuşması ise şöyle:

“Türk milleti , 10 milyon sığınmacı ve kaçaktan rahatsızlık duymaktadır. Türk aileleri, çocuklarının geleceği için endişeleniyor. Çocuklarının sokaklarda özgürce oynayabilmesini ve rahatça dolaşabilmesini istiyor. Çocuklarının sığınmacılar tarafından izinsizce fotoğraflanmadığı, takip ve taciz edilmediği bir Türkiye istiyor. Türk aileleri , çocuklarının yurt dışında yaşama mecburiyeti duymadan eğitim alabilmesini ve kolayca iş bulabilmesini, kendi vatanına hizmet eden bir evlat olmasını istiyor. Çocuklarının gelecek endişesi olmadan, uygar, özgür ve eşit hayat standartlarında yaşamasını istiyor. 

Zafer Partisi iktidarında sığınmacılar tarafından öldürülen evlatlar, kaygılı ve ağlayan anneler olmayacak. Bundan sonra sadece sevinç ve mutluluk gözyaşları dökülecek “ ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi