AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, ziyaret ettiği Sarıyer İlçe Başkanlığı’nda, ilçe yöneticileri ve kalabalık bir partili grubu tarafından karşılandı. Hotar, konuğu olduğu İlçe Başkanı Salih Bayraktar ile yönetici arkadaşlarına iltifatta bulunup, “Çok genç ve çalışkan bir kadronuz var. Sarıyer’de güzel işler başaracağınıza inanıyorum. Sizlerle tanışmak beni mutlu etti” dedi.


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, bugün öğleden sonra AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulunup, ilçe yöneticileri ve partililerle biraraya geldi.

Prof. Dr. Hotar’ı önce makamında konuk eden Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, yönetim kurulu üyesi arkadaşlarını tanıtıp, ilçede gerçekleştirdikleri siyasi çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Bayraktar, Prof. Dr. Nükhet Hotar’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti  de belirtip, teşekkür etti. 

Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hotar ise AK Parti Sarıyer ilçe yönetimini genç ve dinanik bulduğunu belirterek, “Çok genç ve çalışkan bir kadronuz var. Sarıyer’de güzel işler başaracağınıza inanıyorum. Sizlerle tanışmak beni mutlu etti” dedi.

Prof.Dr. Nükhet Hotar daha sonra toplantı salonuna geçip, belediye meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle sohbet etti. Bu arada ilçe başkanlığının çalışmalarının anlatıldığı bir video sunumu da gerçekleştirildi.

(Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam)

Editör: Haber Merkezi