LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı), Dünya Gönüllüler Günü kapsamında İstanbul'da bir etkinlik düzenledi. LÖSEV gönüllüleri ve gönüllü faaliyetlerine katılan kişilerin yer aldığı organizasyonda verdikleri desteklerle "Yılın Gönüllüleri" olmayı başaran LÖSEV gönül dostlarına madalyaları sunuldu.

Göreve geldiği ilk günden itibaren Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı'na destekte bulunan ve "Çocukların mücadele gücü bizim için en büyük umut kaynağı" diyen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da bu kapsamda Yılın Yerel Yönetim Gönüllüsü ödülüne layık görüldü. LÖSEV İstanbul İl Koordinatör Yardımcısı Ayşe Ertuğrul, ödülü Başkan Akpolat’ı temsilen törene katılan Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Esra Yenidünya'ya takdim etti.

Lösemili Çocuklar Vakfı’ndan aldığı anlamlı ödül sonrası açıklama yapan Başkan Rıza Akpolat duygularını şu sözlerle ifade etti: "Bu ödülü LÖSEV annelerine adıyorum. Çocuklarınız için verdiğiniz emeğin ancak duacısı ve destekçisi olabiliriz. Tüm LÖSEV ailesine 'Yerel Yönetimler Gönüllüsü' ödülü için teşekkür ederim. Onur duydum." FİDAN UĞUR / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi