CHP Kadın Kolları Başkanı Seher Polat ile Belediye Başkanı CHP'li Handan Toprak Benli'nin yanı sıra partili kadın üyeler ile partili meclis üyeleri Atatürk Parkı'nda iftarda kurulan 'Yeryüzü Sofrası'nda ailelerle bir araya geldi. Katılanlar yanlarında getirdikleri çorba, mercimek köfte, pilav, dolma ve turşudan oluşan yer sofrası ile iftarını yaptılar.

AVCILARDA HİÇBİR YURTTAŞ YATAĞA AÇ GİRMEYECEK



Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak, meclis üyeleri, yöneticiler, kadın kolları, parti üyeleri ile vatandaşlar hep birlikte iftar açtı. Birlik beraberlik kardeşlik yardımlaşma ve dayanışma ayı on bir ayın sultanı Ramazanda hep birlikte sabırla iftar saati beklendi. Kadın Kolları Başkanı Seher Polat ve ekibi hummalı bir çalışma ile kendi elleriyle iftar sofrasına servis yapmanın haz ve mutluluğunu yaşadı.

Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak ve Başkan Yardımcısı Burçin Baykal yurttaşların ramazan ayını kutlayıp afiyet dileyip birlikte iftar açtı. Dr. Handan Toprak Avcılarda hiçbir yurttaşın yatağa aç girmeyeceğini belirterek ‘aş evinden’

ihtiyaç sahibi yurttaşlara sıcak yemek götürdüklerini söyledi. Ramazan ayının 27. gecesi mübarek Kadir Gecesinde 15 bin kişiyle Avcılar Meydanda iftar yemeği vereceklerini belirterek Avcılar halkını şimdiden bu iftara davet etti.

İftar yemeğinin ardından Avcılar Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında Gümüşpala Paşaeli Piknik Alanı'nda bulunan Nejat Uygur Sahnesi'nde Cengiz Özkan’ın konser verdiği alana geçen vatandaşlar türkülerle eğlendiler.

“TÜRKÜSÜZ KALMAYIN”

Aşık Veysel'den Nesimi'ye sevilen türküleri zaman zaman kendisine koro halinde eşlik eden hayranları ile söyleyen Cengiz Özkan, konserini sırasında bir ara "Çılgın alkışlarınız için teşekkürler" diyerek pop sanatçılarına gönderme yaptı. Özkan, konserinin sonunda "Türküsüz kalmayın" dedi. Başkan Benli, konservatuar mezunu sanatçıya teşekkür ederken Atatürk heykelciğinden oluşan teşekkür plaketi ve çiçek verdi.

Senay BADUR- Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi