Bağcılar’da sosyal ve kültürel bir proje olarak hizmete sunulan program 26. yılında sürdürülmeye devam ediyor. Bu kapsamda Bağcılar Dr. Kadir Topbaş Halk Sarayı’nda Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, 13 çiftin nikah töreni gerçekleştirildi. Pandemi sebebiyle kısıtlı sayıda davetli alındığı programın sunuculuğunu Radyocu Onur Sakar yaptı.

Onur Sakar

Programa siyaset, iş, sanat ve medya dünyasından önemli isimler de katılırken heyecanlı oldukları yüzlerine yansıyan gelin ve damatlar, volkan gösterisi ile müzik eşliğinde alana geldi.

KIYIKLIK: EN BÜYÜK YARDIMI BAĞCILAR HALKI YAPTI

Programın açılış konuşmasını Bağcılar’ın kurucu belediye başkanı ve AK Parti eski milletvekili Feyzullah Kıyıklık yaptı. Kıyıklık, “Yıllar önce böyle bir yola girdik. Allah razı olsun burada bunda bize en büyük yardımı Bağcılar halkı yaptı. Bağcılar’daki sanayici ve iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü tüm giderlerimizi onlar karşılıyorlardı. Rabbim hayırlı ve mübarek etsin. Yeni evlenenlere hayırlı ömürler ve rızıklar versin.” dedi.

ELDİVAN: BAĞCILAR ADINI DUYURMUŞ BİR BELEDİYE

Bağcılar’ın sosyal belediyeciliği en güzel uygulandığı ilçelerin başında geldiğini söyleyen İlçe Kaymakamı Mustafa Eldivan ise “Bağcılar sosyal belediyecilikte sadece İstanbul’da değil Türkiye’nin en ücra köşelerinde adını duyurmuş bir belediye. Yapılan bu hizmetler vatandaşa doğrudan yansıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yıllardır devam eden bu organizasyonda evlenen gelin ve damat kardeşlerimize de mutluluklar diliyorum.” dedi.

ÇAĞIRICI: BUGÜNE KADAR HEP BİREYLERİN MUTLULUĞUNU HEDEFLEDİK

Ev sahibi Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise ‘mutlu yuva huzurlu toplum’ diye çıktıkları yolda 26. toplu evlendirme şölenini gerçekleştirdiklerini belirterek şöyle devam etti:  “ Şu ana kadar 1100 çiftimizin yuva olmalarına, mutluluklarına ve güzel bir aile oluşturmalarına vesile olmuşuz. Bu işin temelini oluşturan iş adamlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Bağcılar Belediyesi olarak kurulduğumuz 1992 yılından bugüne kadar hep bireylerin mutluluğunu hedefledik. Hizmetin merkezine insan koyduk. İnsan odaklı çalışmalara imza atmaya hep gayret ettik. Geldiğimiz noktada Bağcılar ailesinin mutluluğunu görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu etmektedir”

ÜNLÜ İSİMLER NİKAH ŞAHİDİ OLDU

Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Çağırıcı, temsili olarak iki çiftin nikahını kıydı. Ahmet Koğu ve Emine Çelik çiftinin nikah şahitliğini; Bağcılar Kaymakamı Mustafa Eldivan, Bağcılar Belediyesi Meclis üyesi Ayşe Demirhan, gazeteci Erem Şentürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yılmaz, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kemal Hürcan, iş adamı Osman Hasan Cerit yaptı. Şaban Ekinci ve Ruken Savuci çiftinin şahitliğini ise Feyzullah Kıyıklık, sanatçı Aslı Hünel, oyuncu Sami Çelik, iş adamı Faruk Özdemir, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Ünlü, Bağcılar müftü vekili Bülent Acun ve İnönü Mahallesi Muhtarı Saniye Doğan yaptı. Evlilik cüzdanlarının çiftlere verilmesinin ardından Müftü Vekili Acun, dua etti. Renkli görüntülere sahne olan şölende gelin ve damatlar, Aslı Hünel ile Sami Çelik’in söyledikleri şarkılarla dans ederken davetliler de doyasıya eğlendi.,

ÇEYİZ SETLERİ HAYIRSEVERLERDEN

Dünya evine gerin çiftlere çekyattan çamaşır makinesine yemek takımından süpürgeye kadar bütün ihtiyaçlarından oluşan çeyiz paketi hediye edildi. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi