Bağcılar Belediyesi tarafından ilçe sakinlerinin sosyal yaşamlarını zenginleştirmek amacıyla inşa edilen tesislere yenileri ekleniyor. İnşaatı hızla devam eden Göztepe Spor Kompleksi tamamlandığında Bağcılarlılara önemli hizmetlerde bulunacak.

Göztepe Mahallesi’nde hizmete sunulacak tesis 17 bin 170 metrekarelik kullanım alanı, 5 bin 520 metrekare peyzaj alanı ve 3 bin 720 metrekarelik bina oturum alanı hizmet verecek.
Komplekste ziyaretçilerin araçlarını park edebilecekleri bodrum katta bir park alanı bulanacak.Buz pisti, yüzme havuzu ve genel amaçlı spor salonu ve bowling salonu hizmet verecek.Dinlenme alanlarının da bulunacağı komplekste çok yönlü spor etkinlikleri de gerçekleştirilebilecek.

“HEMŞEHRİLERİMİZE LAYIK BİR TESİS OLACAK”

Bağcılar’ı modern sosyal yaşam alanlarına kavuşturduklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yakında hizmete sunacakları Göztepe Spor Kompleksi’nin heyecanını yaşadıklarını belirtti. Tesisle ilgili bilgi veren Çağırıcı, şöyle konuştu:

“Göztepe Spor Kompleksi hemşehrilerimizin yaşamlarına zenginlik katacak etkinliklere ev sahipliği yapacak. Yaşlı, genç ve çocuk her yaştan hemşehrim hoşça vakit geçirecek. Buz pisti, yüzme havuzu ve genel amaçlı spor salonu yer alacak. Ziyaretçilerimiz teras katta yer alacak restoran ve kafeteryada da dinlenecek.”

Kent Yaşam

Editör: Haber Merkezi