Bahçelievlerspor Kulübü yönetimi siyasi parti ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. Kulüp yöneticileri, Başkan Levent Dilaver öncülüğünde İYİ Parti  Bahçelievler İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Ziyarette, Bahçelievlerspor’un son durumu hakkında bilgi verilip fikir alışverişinde bulunuldu.

DİLAVER: BAŞARI DA ‘BİZ’ İLE OLUR

Bahçelievler Spor Kulübü Başkanı Levent Dilaver ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında, “Biz Bahçelievlerspor’u 8 ay önce devraldık. 700 bin nüfuslu Bahçelievler’de ayrımcılık yok. Sağı da solu da hepsi burada toplanabilir. Bahçelievler’de oturan, futboldan anlayan vatandaşlar bir başarı bekliyor. Bu başarı da ‘biz’ ile halkımız ile futbolun içerisinde olanlar ile olur. Ayrıca Bahçelievler Belediyesi Yenibosna’daki tesisi kulübümüze tahsis etti. Güzel bir tesis oluyor. Tertemiz bir yer olacak 400 metrekarelik alanda tesis yapılıyor. Ekim ayı gibi teslim edilecek.” dedi.

ALBAY: AMATÖR SPOR KULÜPLERİ ÇOK ÖNEMLİ

İYİ Parti Bahçelievler İlçe Başkanı Oğuz Albay ise “Gençleri bir yere kanalize etmek lazım. Amatör spor kulüpleri bu bakımdan çok önemli. Sadece spor değil sanat ve müzik de dahil. Gençler bu sayede enerjilerini bir yere kanalize eder ve kötü alışkanlıklardan uzak durur. Zor ve özenli bir iş yapıyorsunuz.” dedi. ELİZAN FİDAN / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi