Beşiktaş’ta 30 Ağustos Zafer Bayramı ilçede coşkuyla kutlandı. Sabah Beşiktaş Anadolu Lisesi’nde resmi törenle başlayan kutlamalar, akşam saatlerinde binlerce vatandaşın bir araya geldiği Zafer Yürüyüşü ile devam etti. Yaşlısı, genci binlerce vatandaş ellerinde Türk Bayrakları ile marşlar söyleyerek Başkan Rıza Akpolat ile birlikte Barbaros Meydanı’na yürüdü. Yürüyüşün ardından meydanda Gülşen konser verdi. Konsere 10’uncu yıl Marşı ile başlayan Gülşen konsere gelenlerin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak “ Bugün duyguların en üst seviyede olduğu bir gün. Burada olduğum için çok mutluyum. Biz bu zaferi sonsuza kadar kutlayacağız. Bu akşam şarkılarımızı burada zafer duygusuyla söyleyeceğiz” şeklinde konuştu. 

“ZAFER BAYRAMI ULUSUMUZUN KURTULUŞUDUR”

Konser sonrası vatandaşlara hitap eden Akpolat, şunları söyledi: ‘’Zafer Bayramı, çiftçisinden öğrencisine, madencisinden kadınlarına ülkemizin her kesiminin Kurtuluş Bayramı’dır. Hepimize kutlu olsun. ’Çok mutlu ve gururluyuz. Çünkü Zafer Bayramı, ulusumuzun kurtuluşudur. ‘Ya İstiklal ya Ölüm’ diyerek yola çıkanların bayramıdır. Bunu o coşkuyla kutluyoruz. Kutlamaya da devam edeceğiz. Bizim yolumuz Cumhuriyetin, aklın, bilimin yolu. Bu yolda beraber yürüyeceğiz. Çünkü bu yol Mustafa Kemal’in yolu. Bunun için çok çalışacağız. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bu ülkenin bağımsızlığı için hayatını kaybetmiş, bedel ödemiş herkesin anısı önünde saygıyla eğiliyorum.’’

Coşkulu konser sonrası Akpolat, Gülşen adına Tema Vakfı’na bağışlanan fidan plaketini sevilen sanatçı Gülşen’e takdim etti.

Editör: Haber Merkezi