DEDE ZAMANHAN VE BABA HÜSEYİN AYAKTA DURMAKTA ZORLUK ÇEKTİLER

Can ve Çoktin ailelerini yasa boğan- derinden yaralayan Cem Çoktin’in ölümü sonrası düzenlenen mevlit’e katılanları karşılayan aile fertleri arasında bulunan Dede Hacı Zamanhan Can ve Baba Hüseyin Çoktin’in bitkin oldukları ve ayakta durmakta zorluk çektikleri gözlerden kaçmadı. Geçirdiği kalp krizi sonrası genç yaşta aramızdan ayrılan Cem Çoktin için düzenlenen Mevlit programına katılan imamlar Çoktin’in ruhuna  ilahiler ve dualar okudu. Ardından binlerce kişiye iftar yemeği verilirdi. Sahura kadar süren Mevlit programına katılanlara teşekkür eden  Baba Hüseyin Çoktin, taziyeleri kabul etti.

DAYILARDAN TÜM KATILANLARA TEŞEKKÜR

İş insanı Hüseyin Çoktin’in oğlu ve iş dünyasının tanınmış simalarından olan Cem Çoktin’in dayıları Cemal Can  ve Kemal Can kardeşler ise yiyenlerine olan sevgilerini anlatmakta zorlandılar. Dayılar, “bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli akrabalarımıza, hemşerilerimize dostlarımıza ve komşularımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın” dediler.

MEHMET KENAN TEKDAĞ’DA AİLEYİ YALNIZ BIRAKMADI

 Çoktin ve Can ailelerinin bu acılı gününde yanlarında olan ve onların acılarını paylaşan isimlerden biride Ciner Medya Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kenan Tekdağ oldu. Ağrılı siyasetçilerin, bürokratların, iş, siyaset ve STK temsilcileri Çoktin ve Can ailelerini yalnız bırakmadılar. Süleyman Çay- Kent Yaşam Gazetesi

Editör: Haber Merkezi