Küçükçekmece Trabzonlular Derneği yoğun katılımlı bir iftar programı düzenledi. İki yıldır hemşeri bağına bakmaksızın binlerce erzak kolisi dağıtımı yapan, erzakları  ilçedeki mahalle muhtarları aracılığıyla dağıtan dernek yönetimi iftar vesilesi ile muhtarla teşekkür etti. Dernek merkezinde düzenlenen iftara muhtarların büyük çoğunluğunun katıldığı gözlemlendi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, İyi Parti Küçükçekmece İlçe Başkanı Fatma Çolak, Saadet Partisi Küçükçekmece İlçe Başkanı Feyzullah Çürük ve çeşitli kurum ve kuruluşlarda görev yapanTrabzonlu ve Küçükçekmeceli pek çok kişi iftara katıldı.

KABA: “ÇEBİ İLE ÇALIŞMAKTAN MEMNUNİYET DUYUYORUM”

Dernek Başkanı Hafız Şirazi Kaba iftar davetine katılanlara teşekkür etti. İhtiyaç sahiplerine ulaşmak noktasında Küçükçekmece Belediyesi ve muhtarlardan büyük destek aldıklarını belirten Kaba memnuniyetini ifade etti. Derneğin onursal başkanı da olan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi’nin Trabzonlu olması dolayısıyla gurur duyduklarını söyleyen Kaba kendisinin de belediye meclis üyesi olduğunu hatırlatarak “ Hemşerim Sayın Kemal Çebi Başkanım ile Küçükçekmece Belediyesi’nde birlikte hizmet ediyor olmaktan dolayı oldukça memnuniyet duyuyorum” dedi.

KESKİN: “ GÜZEL DUYGULAR İÇERİSİNDEYİZ”

Küçükçekmece Muhtarları adına söz alan İnönü Mahallesi Muhtarı Sedat Keskin; “ Mahallelerimizdeki ihtiyaç sahiplerine desteğinizden dolayı tüm muhtar arkadaşlarım adına Küçükçekmece Trabzonlular Derneği’nin her bir üyesine teşekkür ediyorum. Bu akşam sizlerle Ramazan’ın bu güzelliğini paylaşmaktan, iftarımızı birlikte açmaktan dolayı güzel duygular içerisindeyiz.” diye konuştu.

ÇEBİ: “ ÇEKMECELİYİZ DİYE HAVA YAPARDIK”

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi ise “ bu tarz programlarda siyasi görüşlerimizi değil, insalarımızı ve Küçükçekmeceli olmamızı öne çıkarmamız gerekiyor. Bunu da önemli bir şekilde hisseden birisiyim. Bundan dolayıda gerek muhtarlarımıza, gerek kanaat önderlerimize, gerek siyasi partilerimizin başkanlarına ve temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Buna STK temsilcileri de dahil. Nereye gidiyorsak, nerede bir araya geliyorsak görüyorum, bundan da çok mutluyum.  Benim yaşımda olanlar veya yaşı yakın olanlar  bilirler. Çocukluğumda Halkalı tarafı ayrıydı. Orayı Küçükçekmece olarak bilmiyorduk. Onlarla kavga ederdik. Dövdüğümüz zamanda bağırırdık biz Çekmeceliyiz diye. Biz Çekmeceliyiz diye onlara hava yapardık. Şimdi kavgayı gürültüyü bırakarak Küçükçekmeceliliği hissetmek önemli. Ben burada yaşıyorum. Burada yaşamaya devam edeceğim. Dolayısıyla ben burada gördüğüm bütün insanların gerek siyasette, gerek iş adamı olarak, gerek kanaat önderi olarak, gerek muhtar olarak hissettiğim bir şey var. Ben burada yaşayacağım, ağırlıklı olarak insanlar benim gibi. Allah ne kadar ömür verdiyse Küçükçekmece’de tamamlayacağım diyenlerdenim. Bu akşam burada hep beraber olduk. Küçükçekmece Belediye Başkanı olarak çok mutlu olduğumu bunun çok değerli ve kıymetli olduğunu söylemek isterim” diye konuştu. TAYFUN ERCAN- KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi