CHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı, periyodik olarak ilçede gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Her hafta bir mahalleyi gezerek esnafın sorunlarını dinleyen, muhtarlıkları ziyaret eden CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Ali Asker Ekici ve beraberindeki partililer, esnafın ve mahallenin sorunlarını dinleyerek vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıttı. Piripaşa Mahallesi’nde kurulan semt pazarında esnafın sorunlarını dinleyen CHP’liler, daha sonra vatandaşlarla da bir süre sohbet ettiler.

Piripaşa Mahalle Muhtarı Cafer Pehlivan’ı da makamında ziyaret eden İlçe Başkanı Ekici ve ilçe yöneticileri muhtarlığa ulaşan mahalle sorunlarını dinledi. Şaban Deresi Caddesi’nin alt yapı sorununun hala çözülmediği ilçe ve büyükşehir belediyesinin bu sorunun çözümü için bir plan geliştirdiğini duyduklarını bu konuda ilçe başkanlığının da desteğini isteyen Pehlivan, “Yaşanan diğer önemli bir sorunumuz da mahallemizdeki okulların bölgede çocuklarımıza yetmemesi. Bunun için de destek vermenizi isterim.” dedi. Alt yapı sorunu ile ilgili İSKİ başta olmak üzere bir takım kurumlarla iletişime geçeceklerini belirten İlçe Başkanı Ekici,”Bu konuda elimizden gelen her türlü desteği sunacağız.” dedi.

“ESNAFIMIZIN TÜM SORUNLARI CHP İKTİDARINDA ÇÖZÜLECEK”

 Ziyaretler sırasında görüşlerini aldığımız CHP Beyoğlu İlçe Başkanı Ali Asker Ekici, “Pazarın çok yoğun olması gereken bir saatte esnaf ziyaretimizi gerçekleştirdik. Ancak halkımızın yaşadığımız ekonomik sıkıntılar öyle bir hal almış ki pazarda neredeyse insan yok. Pazarcı esnafımız perişan durumda. Bu saate kadar siftah yapmamış esnafımız var. Halkımız başta olmak üzere esnafımıza buradan şunu söylemek istiyorum. Partimizin iktidarında, esnafımız ve vatandaşlarımızın sırtına yüklenen ağır yükler hafifleyecek. Partimizin bu konuda hazırladığı çok ciddi projeler ve politikalar var. Başta Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere tüm partililerimiz vatandaşlarımız için var gücüyle çalışacak ve halkımızın yaşadığı tüm sıkıntılar son bulacak.” diye konuştu. FİDAN UĞUR / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi