Ataşehir Belediyesi ve İBB'nin CHP'li eski Meclis Üyesi Erol Dolu, tanımadığı 3 kişinin saldırısına uğrayarak ağır şekilde darp edildi.

Erol Dolu, kendi otomobili ile Ataşehir’den Ümraniye’ye doğru giderken, Acar Blokları önünde otomobilinin önünü kesen bir araçtan inen 3 kişi“otomobilimize çarptın” diyerek Dolu’yu darp ettiler. Saldırıda ağır yaralanan Erol Dolu çevredikilerin yardımıyla saldırganların elinden kurtuldu.

Hastaneye kaldırılan eski meclis üyesi Erol Dolu ifadesinde, otomobilimin önü tanımadığım ve ilk kez gördüğüm 3 kişi tarafından kesildi. Ne olduğunu anlamadan bana küfürler ederek saldırdılar. Küfürlerin havada uçuştuğunu, 'haddini bileceksin' gibi bağırmalar da duyduğunu belirten Erol Dolu "Zannediyorum siyasette birilerini rahatsız ettik ve saldırı gerçekleşti. Otomobilimle kimseye çarpmadım yani planlı ve takipli bir saldırı olduğunu düşünüyorum" diyerek kendisine saldıranların biran önce bulunmasını istedi. 

Öte yandan geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet Halk Partili İBB Meclis üyesi Hüseyin Sağ'ın da benzer bir saldırıya uğrayması akıllarda soru işareti bıraktı.

Selvi Sarıtaç

Editör: Haber Merkezi