Uzun yıllardır gazetemizde Aşk yazarlığı yapan Mustafa Çifci’nın oğlu Barış Çifci hayatını Kübra Özgül ile birleştirdi. Beylikdüzü evlendirme dairesinde Pandemi kurallarına uygun olarak düzenlenen nikah töreninde Çifci ve Özgül ailelerinin yakınları onları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Yazarımız Mustafa Çifci'nin oğlunun mutluluğunu paylaştığı dizeler ise şöyle;

Oğlumu evlendirdim..

Zamanın ne kadar hızlı geçtiğini sararmış, solmuş fotoğrafları görünce daha iyi anlıyoruz. Yıllar bir çağlayanın su akışı gibi… Şimdi düğün fotoğraflarına bakarken yüreğime çöreklenen birçok duygunun esiri oluyorum. Hey gidi zaman hey, neleri alıp götürdün, neler verdin, neler yaşattın bize…

Bundan otuz sene evveline gidiyor düşüncem bir anda; doğduğu geceye, aralarında dört yaş olan kardeşi ile birlikte gece yarısı hastaneye koşturuyoruz. Hanım doğumhanede bir doğuracak, ben salonda dokuz doğuyorum… Tam gecenin ortasında doğumu yaptıran doktor kucağında getirip bana verdiğini daha dün gibi hatırlıyorum. O sevinç, o şaşkınlık içinde oğluma bakarken hanımı da odaya getirip yatırıyorlar. Ne kadar süre geçti bilmiyorum bir zaman sonra Barış’ın yanımızda olmadığını fark ediyorum. Eyvah çocuk yok, kayıp! Telaş ve şaşkınlık içinde Barış, Barış diye feryat ediyoruz, hemşireler, doktor, görevliler çocuğu arıyoruz. Şaşkınlık ve telaş içindeyiz. Barış yok! Az sonra bizim çocuk yatağın altından çıkmaz mı?

“Oğlum ne işin var orada senin”  

“Kardeşime sürpriz yapmak istedim, gelirken beni görmesin diye saklandım, yürüyerek gelmedi mi?”

Ne çok gülmüştük. Şimdi bunları anımsarken içimde tatlı bir sevinç duyuyorum…

Sağlıklı bir ömür diliyorum canım oğlum, ailemize hoş geldin gelinimiz, güzel kızımız. Aşkın sihirli gücü hep sizinle olsun.

Yaşam Medya Grubu olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi