CHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet Seddar Çoban, CHP Çatalca Gençlik ile İletişim Çalışma Komisyonu Başkan Yardımcısı Engin Öcak tarafından düzenlenen organizasyonda Kaleiçi Mahallesi Topuklu Çeşmesi sakinleriyle buluştu. Düzenlenen etkinliğe vatandaşların yanı sıra parti yönetim kurulu ve meclis üyeleri katılım gösterdi.

CHP Çatalca Gençlik ile İletişim Çalışma Komisyonu Başkan Yardımcısı Engin Öcak

“HEP BİRLİKTE ÇÖZÜM YOLU BULACAĞIZ”

Mahalle sakinlerinin dertlerini ve sorunlarını dinleyen İlçe Başkanı Mehmet Çoban konuşmasında şunları söyledi: “Hep birlikte sorunlarımızın üstesinden geleceğiz. Tek tek not alıyoruz gerekli yerlere iletip en kısa zamanda çözüme kavuşturacağız. Sizler şikayetinizi dile getirdikçe bizler de çözüm yolu bulmaya çalışacağız. Koltuk sevdalısı değil çözüm için buradayız.”

CHP Çatalca İlçe Başkanı Mehmet Seddar Çoban

“AYRI BİR BELEDİYE Mİ KURALIM?”

Mahalle sakinleri ise en büyük sıkıntılarının Topuklu Mahallesine hiçbir siyasinin gelmemesi olduğunu belirterek “Çatalca Belediye Başkanımız Mesut Üner bile bizi ziyarete gelmeyip sorunlarımız dinlemiyorsa, hangi siyasetçi gelir ki?  Bizler kendi mahallemizde sorunlarımız çözmek için ayrı bir belediye mi kuralım? Bugüne kadar bizleri tek ziyarete gelen, sorunlarımız dinleyen Mehmet Çoban’dır. Şahsınıza teşekkür ederiz.” diyerek küskünlüklerini dile getirdiler. SENAY GÜNCAVAR / KENT YAŞAM

Editör: Haber Merkezi