Avcılar’ın sevilen iş adamlarından Ednan Çoban'ın 87 yaşındaki annesi Nadire Çoban vefat etti. Çoban ailesinin bu acı gününde sevenleri ve dostları yalnız bırakmadı.

Nadire Çoban'ın naaşı, Esenyurt Fatih Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Esenyurt Merkez Aile Kabristanlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. Camii avlusunda Çoban ailesi adına Ednan Çoban taziyeleri kabul etti. Cenazeye katılanlara Fatih Camii'nde yemek verirlerken Nadire Çoban, için Kur'an-ı Kerim okutuldu.

ÇOBAN’IN CENAZESİNDE SPOR, SİYASET VE İŞ DÜNYASI BULUŞTU

Cenaze törenine Esenyurt Belediye Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akboğa, CHP Avcılar İlçe Başkanı Yüksel Can, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ünal İnal Tekin, Cihangir Mahalle Muhtarı Ergun Çoban, Malatya Sivil Toplum Örgütleri Yönetim Kurulu Üyelerinin yanısıra spor camiasından da Avcılar Amatör Spor Kulüplerini Destekleme Derneği Başkanı Yunus Yıldırım, K.Çekmece Teknik Direktörü Tekin Öcal, Avcılar Yeşilkent Kulüp Başkanı Aytekin Yayla ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Senay BADUR-Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi