Emin Grup A.Ş (Eminevim) tarafından geliştirilen ‘Kurtköy 5YÜZ601 isimli projeden ev veya arsa alan vatandaşlar tapularını yıllardır alamadıklarını iddia eden vatandaşlar sosyal medyada bir araya gelerek seslerini duyurdu. Daha önce sosyal medya üzerinden birlik olarak Eminevim Ümraniye ve Altunizade şubeleri önünde eylem yapan mağdurlar yaşanan sorunların artması ve şikayetlere çözüm üretilmemesiyle beraber bu kez sosyal medyadan bir kampanya başlattılar. Mağdurlar, Eminevim artık emin değil”, “Tapumuzu istiyoruz” ve “Eminevim pişmanlıktır” ifadeleri ile tamamlanmayan projelerin muhatabını arıyor ve şirkete açıklama yapması için çağrı yapıyor.

CİMER ÜZERİNDEN ÇOK SAYIDA TALEP OLUŞTURULDU

Mağdurlar “İstanbul Anadolu yakasının parlayan yıldızı konumundaki Kurtköy’de güzel yaşamın kapılarını açıyor” sloganıyla tanıtılan Eminevim 5YÜZ60 Kurtköy Projesi’yle dolandırıldıklarını ileri sürerek CİMER ve tüketici şikayet siteleri üzerinden çok sayıda talep oluşturdular.  Firmadan ise henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.

“MİLLETİ DOLANDIRILMAYA MAHKUM BIRAKIYORLAR”

Kimi sosyal medya kullanıcıları ise geçmiş dönemde yaşanan benzer olaylara atıf yaptı.  Bir sosyal medya kullanıcısı “Thodeks patladı şimdi Eminevim. Fuzulev, Birevim, Hedefevim Bu milleti dolandırılmaya mahkum bırakanlar hala bir şey yapmıyor.” yorumunda bulunurken bir başka kullanıcı ise “Jet Fadıl Yimpaş-Kombassan Çiftlikbank ve daha nice uzantıları bitmeyecek.” dedi. KENT YAŞAM


Editör: Haber Merkezi