Bağcılar’ın ilk ve tek haftalık gazetesi olan Güneşli Haber Gazetesi’nin yeni haber merkezi ve stüdyosu törenle hizmete girdi. 12. kuruluş yıldönümü ile birlikte yeni bir başlangıç yapmak isteyen Güneşli Haber Gazetesi, Güneşli meydanda bulunan Alimanoğlu İş merkezinde yeni haber merkezi ve stüdyosunun açılışını yaptı. İlçede marka haline gelen gazetenin açılış töreni Bağcıların tüm değerlerini de bir araya getirdi. Güneşli Haber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Sayar ve yönetim kurulu Tolga Bora Yılmaz gelen misafirleri tek tek karşılayarak tebrikleri kabul ettiler.

Açılış programına Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, Bağcılar Müftüsü Celal Büyük, Bağcılar Belediye Başkan Danışmanı Mehmet Sirkeci, CHP Bağcılar İlçe Başkanı Av. Murat İmrek, İYİ Parti Bağcılar İlçe Başkanı Sururi Karabal, Saadet Partisi Bağcılar İlçe Başkanı Osman Baş, Bağcılar Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Serkan Küçük, AK Parti İBB Meclis Üyesi Erdal Yılmaz ile birlikte bir çok STK temsilcisi, iş insanları ve esnaflar ile okuyucu temsilcileri katıldı. Edilen duaların ardından, kesilen kurdale ile yeni haber merkezi ve stüdyo hizmete açıldı.

ÇAĞIRICI: ‘’NİCE 12 YAŞLARA’’

Açılış yapıldıktan sonra konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ‘’Güneşli Haber Gazetesi Bağcıların Kültürüne ve sanatına çok büyük katkısı oldu. 12 yıldır özverili ve başarılı çalışmaları yapan Mithat Sayar kardeşim olmak üzere tüm ekip arkadaşlarına başarılar diliyorum. Nice 12 yıllara Güneşli Haber” dedi.

‘’TEKNOLOJİNİN İMKANLARINI KULLANACAĞIZ’’

Ardından konuşan Güneşli Haber Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mithat Sayar “12.yılımızın haklı gururunu yaşıyoruz. Bugün burada yeni ofis ve stüdyomuzla Bağcılar’a hizmete devam ediyoruz. Ajans hizmetlerini de vereceğimiz yeni yerimizde teknolojinin tüm imkanlarını kullanacağız” dedi. Güneşli Haber Ajansı Yönetim Kurulu üyesi Tolga Bora Yılmaz ise “12 yıllık birikim ve tecrübemizle güzel hizmetlere imza atacağız” diye konuştu.

Kent Yaşam Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi