İFAspor Kulüp Başkanı Aydın Ayyıldız yaptığı açıklamada, “2015-2016 futbol sezonuna güçlü bir kadro kurmak için bayram tatili bitmesi ile birlikte çalışmalara hız verdik. Geçen yıl takımız başarıya taşıyan Oğuz Karakaya hocamızla yeniden anlaştık. Yardımcıları ise kaleci hocası Mesut Bozkur ve Eren Ak olarak yeni sezon için anlaştık.

Bayram öncesi geçen yıl formamızı giyen tüm futbolcularımızın alacaklarını bayram öncesi ödedik, kimsenin alacağı kalmadı. Bayram tatilinin bitmesiyle birlikte Oğuz hocamız da gerekli raporları alarak iç transfer Kaptan Serkay, Faruk, Muhammet Ali Atam, Hüseyin, Özkan ve Mahmut ile yeniden anlaşmaya vardık. 2-3 futbolcu da birkaç gün süre istediler” dedi ve şöyle devam etti:

“Dış transfer çalışmalarımız ise devam ediyor. Oğuz Hoca’nın isteği üzerine dış transferde takımımızda gerekli görülen yerlere takviyeler yapacağız ve pazartesi yeni sezon için çalışmalara başlayacağız. Bu sene daha dinamik ve gençlerden oluşan bir kadro ile mücadele edeceğiz.

İç transferimizi tamamladık, artık dış transfere bakıyoruz. Dış transferde bazı futbolcularla görüşmelerimiz oldu. Resmiyet kazandıkça açıklama yapacağız. Tüm İFAspor el ele verip bu sene 3. lige çıkacağız. Takımımıza maddi manevi destek veren herkese teşekkür ediyoruz.”

Kent Yaşam
 

Editör: Haber Merkezi