İşte İmamoğlu’nun konuşmasından satır başları;

Bugün hem Beşiktaş’ta hem de Eyüp’te dolaşma fırsatını buldum. Görüyorum ki İstanbullu hazır. Bu sürecin o anlamda hızlıca bitmesi lazım. Hızlıca normalleşmemiz lazım. Bizim herkes gözümüzün önünde.  Benim bir huyum var bir vatandaşımın bile gözü benden kayıyorsa mutsuz oluyorum acaba ne için diye.  Kırıcı laflar bir takım şahsi hususlar olmuş olabilir. Biz hiç girmedik bu işlere. İlla insanların birbirini oy için ikna etmeleri gerekmiyor. Herkes kendi fikriyle var olsun.

Hızlıca normalleşmemiz lazım. Bazı propagandalar yapıyorlar, üzülüyorum. Kimseye karşı ön yargım yok benim. Ben gönüllerinizi kazanmaya geliyorum. Bana AK Partili kardeşlerimin de oy verdiğini biliyorum. Biz demokrat bir belediye başkanı olma konusunda iddiamdır biz bu kentin gelmiş geçmiş en demokrat belediye başkanı olacağım. Ben buradan duyuruyorum rakibime oy vermiş her seçmenin yeri benim başımın üstü. Hiçbir seçmenin hiçbir seçmenden farkı yok. Kimin atıp atmadığını Allah bilir benim için bitmiştir. Kimin oy verdiğine bakmaksızın doya doya hizmet edeceğim.

Ak Partililere bazı sözler söyleniyor üzülüyorum. Özellikle bir hususu paylaşmak istiyorum. Oy hırsızı diye bir şey yazılıyor. Benim hırsızlıktan bildiğim bir şey var o da gönül hırsızlığı. Herkesin gönüllerini kazanmaya geliyor. Ak Partili hemşehirilerim şuna inansınlar ki asla ve asla kendilerini kenara itilmiş bir şekilde görmeyecekler.

İBB’de çalışan arkadaşlarımıza da sesleniyorum. Ben hiçbirinin bana bağlanmasını istemiyorum. Biz gidiciyiz, onlar kalıcı. Ben alın terine önem veren biriyim.

Biz yönetime geçer geçmez, asgari ücret en az 2 bin 220 TL olacak. Söz veriyorum kimseyi zorla mitinge götürmeyeceğim. Ben gündemimizin artık bunların olmasını istiyorum ama bazıları gündemi farklı yerlere çekiyor.

Birileri Türkiye’nin sinirlerini bozduğumu ileri sürüyor ben dışarıdayım herkesin yüzü gülüyor.

AYRINTILAR GELİYOR…

Kaynak : Sözcü

Editör: Haber Merkezi