2015-2016 futbol sezonu hazırlıklarına başlayan İstanbul Sinopsor Tevfik Çoklu nezaretinde Halkalı tesislerinde çalışmalarını sürdürüyor. Haftanın son çalışmasında Genel Kaptan Yasin Şahin'in organize ettiği mangal partisine yönetim kurulu futbolcular, Onursal Başkan Raşit Şahin ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk de katılarak sezon öncesi futbolculara moral verdi.

Yasin Şahin, “2015-2016 futbol sezonuna yeni hocamız Tevfik Çoklu nezaretinde 25 kişilik futbolcu kadromuzla hafta başı itibari ile çalışmalara başladık. Yeni futbol sezonu öncesi yöneticiler, futbolcular ve teknik ekip arasındaki arkadaşlığın pekişmesi ve moral oluşturması adına mangal partisi düzenledik” dedi.

Şahin, “İç transferde Okan, Adnan, Müslüm, Zeki Tuncay ile yeniden anlaştık. Dış transferde biz yakışacak camiayı çok iyi temsil edecek sahadaki ve saha dışındaki kişiliği ve tabii ki bizi başarıya taşıyacak oyuncu kardeşlerimizi tercih ederek 16 oyuncu ile anlaştık” diye konuştu ve şöyle devam etti:

“Bu kardeşlerimizi Engin, Ozan-Reşitpaşa, Vural-Öz Trabzon, Mevlit, Emre-Başakşehir, Anıl-Halkalı Taştepe, Ramazan-Esen Bayburt, Ömer-Y.Diyarbakır, Oğuzhan-Şişli Sanayi, Ozan Çelik -Çorlu 1907,Enes-İstanbulspor'u renklerimize kattık. Altyapıdan, Kadir, Batuhan, Sergen, Yunus, Semih ve Burak kardeşlerimizi A takıma çıkartarak onlara kendilerini gösterme şansını vermiş olduk. İnşallah bu kardeşlerimiz İstanbul Sinopspor’u daha iyi yerlere taşıyacaktır. Amacımız öncelikle Süper Amatör’de Play-Off’larda oynamak, ardından Bölgesel (BAL) Ligi’ne çıkmak olacaktır. Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve bugün de buraya katılarak bizleri onura eden Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk başkanımıza da çok teşekkür ederim.”
 

Editör: Haber Merkezi