Kazım Karabekir Mahallesi Kuşdili Çıkmazı’nda saat 03.19 sıralarında meydana geldi.

Soyadı henüz öğrenilemeyen Gökhan adlı şoförün kullandığı makarna yüklü  kamyon, Çuvalcı Sokak’tan aşağı ilerlerken henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıktı.

Yol kenarında park halindeki otomobile çarpan kamyon daha sonra tek katlı bir binanın çatısından geçerek, Kuşdili Çıkmazı’ndaki gecekondunun üzerine uçtu. Kazada yaralanan ev sakinleri ile kamyon şoförü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Havanın aydınlanmasıyla birlikte kazanın oluşturduğu hasar da ortaya çıktı. Kamyonun üzerinden geçtiği tek katlı binanın tavanının yer yer çöktüğü gözlenirken, gecekondunun da büyük kısmının yıkılmış olduğu anlaşıldı.

İtfaiye ekipleri ile belediye görevlilerinin enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Bahçede üzerine kamyon aksı düştüğü için hasar gören otomobil, çekici yardımıyla kaldırıldı.

Gecekondunun yıkılmayan tek duvarının da belediye çalışanlarınca yıkılmasının ardından, komşuları Yörük ailesinin sağlam kalan eşya ve giysilerini enkazdan çıkardı.

Hareket kabiliyeti olmayan kamyonun ise enkaz kaldırma çalışmalarının tamamlanması sonrası çekici yardımıyla kurtarılacağı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi